Taller de contes

Amb aquesta activitat volem potenciar en la canalla la creativitat, l’estimació pels llibres i l’hàbit de l’escriptura. El taller de contes aplega els participants en un entorn tranquil, on els “escriptors”, amb la supervisió i consells de la iaia Conxita (que havia estat mestra d’escola) aniran construint el seu conte particular.

El taller de contes està pensat per nois i noies entre 8 i 12 anys, però no hi ha cap inconvenient si algú més jove o més gran s’hi vol apuntar. De fet, si algun pare o mare té interès en formar part del grup d’escriptors, sempre serà benvingut.

Els contes que escriguin els joves autors, tenen la possibilitat de ser escollits per a ser publicats a la web de l’Hort. Aquesta elecció es farà conjuntament entre els participants en el taller i  la iaia Conxita. El conte del mes, com a premi, incorporarà una il·lustració dissenyada i creada per un professional.

Amb dotze contes dels escollits al llarg de l’any, es crearà un llibre físic que es regalarà als seus autors i que també es podrà adquirir (a preu de cost) a la pròpia masia de l’Hort.