Zones comuns

Entrant a l’Hotel ens trobem un antic banc de fusta, una premsa de vi massissa construïda amb els millors ferros de Tortosa i la llar de foc amb unes còmodes butaques per gaudir de les brases i del caliu als mesos d’hivern. També hi localitzem una peculiar taula de vidre decorada amb materials del terreny que originalment havia estat part d’una taula de billar.

Just a la dreta de la recepció una porta de vidre i fusta ens permet sortir a l’exterior, a la zona on una antiga sèquia de pedra guia l’aigua que es recollia del pou fins on actualment es troba la piscina.

Al seu costat hi ha el nou espai d’esdeveniments, format per un parell de carpes beduïnes integrades entre el camp d’oliveres i la masia.

El jardí es converteix en una terrassa snack&bar on podreu gaudir de les millors postes de sol, també podreu disfrutar de l’acollidora sala chill out o de la sala de massatges.

I just al costat del jardí hi ha l’Hort, on podreu trobar tota mena d’hortalisses de temporada i plantes aromàtiques.

Tornant a la masia trobarem una bodegueta on trobar tota classe de producte local. Després d’unes escales estarem a la zona d’esmorzars, que combina el toc rústic de la masia amb un modern mobiliari. Al mateix nivell hi ha dues habitacions, una triple i una altra de mes àmplia adaptada per a persones amb mobilitat reduïda.

Després del següent tram d’escala apareix un dels espais més emblemàtics de la masia, es tracta d’una sala amb tres nivells, la biblioteca, una zona de butaques i un mirador amb unes vistes excel·lents que fan d’aquest un dels llocs preferits per als nostres clients.

Al pis de dalt hi trobem una zona comuna de sofàs on descansar i la resta d’habitacions que conformen la masia. Dintre de les instal·lacions de l’Hotel també hi trobareu una extensa zona de pàrquing, un corral i una zona de vinyes i oliveres que fan que et sentis en un lloc privilegiat.