Hola! Sóc la Soraya, i estic aquí per compartir amb tu la feina que faig amb amor i dedicació. Sóc una persona alegre i gaudeixo del vincle interpersonal. Sempre he sentit la vocació d’ajudar als altres, i al llarg dels anys m’he format com a Quiromassatgista i Terapeuta holística.

Sempre he sentit un impuls interior de comprendre com el nostre cos i ment funcionen junts per millorar la salut i el benestar emocional. Amb el temps, he entès que un massatge no es limita al físic; més aviat, implica explorar el nostre arxiu emocional més profund a través del tacte, la pell guarda sensacions que sovint oblidem, la qual cosa ens brinda una connexió significativa amb la nostra ment i emocions. Hi ha una frase que diu: “El cos parla el que la ment calla”.

Amb cada massatge, no només busco alleujar les molèsties físiques, sinó també alliberar l’energia retinguda al cos, mitjançant l’escolta i el tacte de les meves mans. Utilitzo tècniques com el Quiromassatge, Reflexologia, Alliberament del Pericardi (Osteopatia bioenergètica cel·lular) i altres tècniques complementàries a nivell energètic.

En aquest espai únic, t’invito a viure un veritable descans per a la teva ment i cos. Aquí, trobaràs la tranquil·litat que necessites per desconnectar i deixar enrere les preocupacions del dia a dia. Permet-me despertar els teus sentits i guiar-te cap a un estat de profunda relaxació i benestar. Benvingut al teu refugi de pau!

ELS MASATGES

MASATGE RELAXANT OASIS

Descobreix una experiència única que t’ajuda a alleujar l’estrès i alliberar les tensions musculars, oferint-te una profunda relaxació tant física com mental. Amb moviments suaus i fluidos, et sentiràs cuidat i mimat del cap als peus.

50 minuts / 55€

MASATGE SERENITAT

Experimenta un alleujament profund amb el nostre masatge descontracturant. Aquest tractament combina tècniques terapèutiques per reduir el dolor, restaurar la flexibilitat, eliminar toxines i millorar la circulació.

50 minuts / 55€

MASATGE HOLÍSTIC ORIGEN

Amb Origen, viu una experiència de renovació total que va més enllà dels límits físics, per connectar amb el teu sistema cel·lular i les teves emocions amb un enfocament en l’alliberament de les fàscies i del pericardi (cor). Aquest tractament t’ofereix un alleujament integral, promovent una major flexibilitat i equilibri emocional. Permet-me guiar-te cap a una sensació renovada de benestar en cos, ment i ànima.

60 minuts / 65€